Veelgestelde vragen

FAQ

Op deze pagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je extra informatie? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor of het betreffende D.E Café. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Zijn jullie het hele jaar open?

Jazeker! Onze cafés zijn – net als een echte huiskamer – elke dag van het jaar open, van 08:00 tot 22:00. Dus ook met kerst, oud en nieuw, Koningsdag en op alle andere dagen van het jaar, kun je bij ons terecht voor je favoriete (ge)bakkie.

Bovenstaande geldt overigens ook voor bezorgen!

Kan ik bij jullie reserveren?

Nee, in principe nemen we geen reserveringen aan, aangezien er in onze cafés eigenlijk altijd wel plek is of gauw vrijkomt. Ben je van plan om met een groep van 10 personen of meer te komen, mail dan naar info@decafes.nl. We kijken en denken graag met je mee! We verhuren geen (privé)ruimtes, dus exclusieve toegang kunnen we niet garanderen. We kunnen uiteraard wel altijd even kijken wat we voor je kunnen betekenen, ook qua specifieke wensen wat betreft dranken, lunch of andere zaken.

Wat voor koffiebonen gebruiken jullie?

In onze cafés gebruiken we twee soorten bonen die speciaal voor ons gebrand zijn: de Espresso Blend en Brazil bonen. De Espresso Blend wordt gemaakt van Yellow Bourbon bonen uit Brazilië, Colombia en Guatemala. Met deze bonen zetten we onze heerlijke, volle espresso. De Brazil bonen zijn afkomstig uit – je raadt het nooit – Brazilië. Deze bonen staan garant voor de lekkerste lungo.

Ik zet me in voor een goed doel. Willen jullie mij sponsoren of een product doneren?

Misschien wel! Mail je voorstel naar info@decafes.nl, dan kijken we maar wat graag met je mee. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Kan ik ook D.E-punten bij jullie inleveren of servies kopen?

Nee, D.E-punten kun je inleveren bij de Blokker.

Verkopen jullie ook koffiemachines of -bonen?

Nee, helaas niet. In de supermarkt kun je wel D.E Cafés koffiebonen kopen, deze komen het dichtst in de buurt bij de bonen die wij gebruiken.

Ik wil graag bij jullie werken, waar kan ik solliciteren?

Wat leuk! Bekijk hier onze vacaturepagina te gaan.

Hebben jullie ook vegetarische/vegan opties?

Zeker weten! Zowel qua dranken als food serveren we ook vega(n) opties. Zo hebben we verschillende soorten plantaardige melken en hebben we verschillende food-opties die vega(n) zijn. Op de menukaart staat aangegeven welke items vega(n) zijn.

Staat er een ‘(V)’ achter, dan is het product vegetarisch of kunnen we het vegetarisch bereiden. Staat er een ‘’ achter, dan is het product vegan.

Bekijk onze menukaart.

Zijn honden bij jullie ook welkom?

Jazeker! We houden zoveel van honden, dat we zelfs een speciale puppuchino voor ze bereiden.

Er is iets misgegaan met mijn bezorging. Wat nu?

Excuses, dat was uiteraard niet de bedoeling! Neem telefonisch contact op met het café waar je besteld hebt, dan zorgen we ervoor dat het zo goed mogelijk opgelost wordt. Maak een keuze uit de volgende vestigingen:

D.E Café Arnhem | D.E Café Eindhoven | D.E Café Enschede  |
D.E Café Groningen | D.E Café Leeuwarden | D.E Café Zandkasteel | D.E Café Zwolle